Klinen Oy:n ja Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö PSOAS ovat aloittaneet pilottihankkeen, jossa Klinen Oy toteutti PSOASin kiinteistöihin etä-ohjattavat porrasnäytöt. Porrasnäytöillä on tavoitteena korvata perinteinen taloyhtiön sotkuinen ilmoitustaulu, sekä antaa muuta ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa, aikatauluja ja tarjouksia asukkaille.

Klinenin porukka otti yhteyttä Eximukseen asian tiimoilta ja kyselivät kuinka saisivat toteutettua näytöille sopivat seinälle kiinnitettävät lukittavat suojakotelot. Lähtötietojen perusteella suosittelimme hommaan erinomaisesti sopivaa tyhjiömuovattua ABS-koteloa. Teimme Klinenille alustavan 3 ulotteisen mallin lähtötietojen perusteella, jota lähdettiin sitten kommenttien perusteella kehittämään.

Kun saimme mallin hiottua kuntoon, toimitimme Klinenin porukalle tyhjiömuovaamalla valmistetun, kokoonpannun ja viimeistellyn mallikappaleen. Mallikappaletta pyöritellessä saatiin porukalla vielä muutama kehitysidea, jotka hiottiin kuntoon ennen tuotantoa.

 

Klinen Oy:llä on nuorekas porukka, joka tuottaa uudenlaista mainontaa taloyhtiöissä. Jos asiakkaiden tavoittaminen uusilla tavoilla kiinnostaa, tai haluaisit info-näyttöjä taloyhtiöösi, niin käy kurkkaamassa Klinenin nettisivuilta lisää, www.klinen.fi.

Klinenin kanssa yhteystyö on sujunut mukavasti ja vaivattomasti, ja porrasnäyttöjä on jo asennettuna PSOASin kohteissa eri puolilla Oulua. Odotamme innolla jatkoa hyvin alkaneelle yhteistyöllemme Klinenin kanssa!